Videók
Egy videó megtekintéséhez kattints a kezdőképre!
Takács Nikolas - Boldog nap (Official audio)
Takács Nikolas 710 megtekintés (4:31)

Zene:Takács Nikolas,Tóth Marcell Szöveg: K.László Szilvia Hangszerelés,Maszter: Tóth Marcell Beatbox: Kassai Zsolt Felvétel: Kurina Tamás(Tom-Tom Records) Kiadó: SMP Fotó: Hujber Anna Grafika: Herold Péter Press/Booking: Kiss Anikó - info@takacsnikolas.hu / kiss.aniko@arteriadesign.hu facebook.com/nikolasfanclub instagram.com/takacsnikolasofficial
Takács Nikolas feat. Fekete István - Lakat és kulcs
Takács Nikolas 21.977 megtekintés (5:30)

Takács Nikolas feat. Fekete István - Lakat és kulcs - - zene: Takács Nikolas, Kardos Norbert - Szöveg-vers: K. László Szilvia - Trombita: Fekete István - Maszter: Csicsák Norbert - Grafika: Herold Péter - www.takacsnikolas.hu - www.facebook.hu/nikolasfanclub - www.instagram.com/takacs_nikolas - - Produkciós menedzser/booking: Kiss Anikó info@takacsnikolas.hu - Kiadó: Schubert Music Publishing - - Lakat és kulcs - - C
K. László Szilvia: Mikulásváró | Adventi kalendárium #3
versneked 62 megtekintés (1:03)

Verses adventi kalendárium: - http://bit.do/adventi_kalendarium - - K. László Szilvia: Mikulásváró - - Esik a hó nagy pelyhekben, - Télapó már elindult. - Csengős szánkó hangját hallod, - A hószarvas vígan fut. - Nehéz zsákban sok ajándék, - Alig bírja az öreg. - Alma, dió, csokoládé, - Segítsetek, gyerekek! - Vegyétek le a nagy puttonyt, - Válasszatok kincseket, - S hamarosan Télapóka - A szánkóról i
Takács Nikolas, Radics Gigi, Polyák Lilla, Szőke Nikoletta- Itt a tél (official video)
Takács Nikolas 69.197 megtekintés (3:58)

Takács Nikolas, Radics Gigi, Polyák Lilla, Szőke Nikoletta és a Dalvarázs Show kórus - Itt a tél - - Spotify: https://goo.gl/5YV81r - iTunes: https://goo.gl/hvoNqK - Deezer: https://goo.gl/7USSpS - Dalok.hu: https://www.dalok.hu/lemez/id/9712 - https://music.yandex.ua/album/4853130 - - Zene: Takács Nikolas és Kardos Norbert - Szöveg: K. László Szilvia - Zongora: Kardos Norbert - Dobok:
K. László Szilvia: Dühös vagyok - Molnár Andor 1.o.
PeMo Stúdió 294 megtekintés (1:27)

Budatétényi Kozmutza Flóra Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI Jubileumi gálaműsor 2018 - K. László Szilvia: Dühös vagyok - Molnár Andor 1.o.
K. László Szilvia - Nádudvari Péter: Tavaszváró
Péter Nádudvari 1.095 megtekintés (2:07)

K. László Szilvia költő, meseíró Tavaszváró c. szerzeményét Nádudvari Péter, a budatétényi Kozmutza Flóra EGYMI tanára zenésítette meg. Előadják az iskola ötödik és hatodik osztályos diákjai: Blaskó Péter, Borbély Dzsenifer Tünde, Ficsor Gábor, Kiss Lili Rebeka, Kovács Emese, Lakatos Vanessza, Vermes Bianka az iskola szakiskolás tanulója, Farkas Gergő gitárkíséretével.
K. László Szilvia a Civil Rádióban (2016)
Könyvmolyképző Kiadó 133 megtekintés (11:53)

K. László Szilvia, a Marci és a galibák mesekönyvünk szerzője a Civil Rádió vendége volt. - Kedvet kaptál Szilvia mesekönyveihez? Olvass bele! - http://konyvmolykepzo.hu/cimke/k-laszlo-szilvia?ap_id=KMYT
Fent az égen pipázik a Nap
Szilvia K. László 37 megtekintés (0:47)

A vers (és a hozzá kapcsolódó mese), olvasható a Marci és a galibák sorozat 3. kötetében. A rajzokat Szőnyi Gergely készítette. A dalt Takács Nikolas énekli, szerepel a Marci és az évszakok című gyermeklemezen.
K. László Szilvia: A Varázsló
Katalin Kajáriné 758 megtekintés (1:25)

A legújabb kávéval illusztrál vers a katacafe-ból - http://katacafe.dxn.hu/
Mesepercek K. László Szilviával
Szilvia K. László 245 megtekintés (4:10)

Ez a mese, a Marci és a galibák című sorozat első kötetében olvasható.
Mesepercek K. László Szilviával
Szilvia K. László 451 megtekintés (10:10)

A mesék, a Marci és a galibák című sorozat első kötetében olvashatóak. (Marcimese, Esti mese, Mese Álommanóról)
K László Szilvia - Nádudvari Péter: Tarisznyába való vers
Péter Nádudvari 2.194 megtekintés (1:46)

K László Szilvia költő, meseíró Tarisznyába való vers c. szerzeményét Nádudvari Péter, a budatétényi Kozmutza Flóra EGYMI tanára zenésítette meg. Előadják az iskola diákjai: Bari Vanessza, Gopcsa Bence, Haaz Pál, Juhász Róbert, Lipcsei Klaudia, Lőrik Gábor, Skaliczki-Dudás Dániel, Zsurbej Enikő, Werny Gábor
Mesepercek K. László Szilviával
Szilvia K. László 273 megtekintés (7:20)

Ez a mese, a Marci és a galibák című sorozat második kötetében olvasható. A címe: Nevetős mese.
Mesepercek K. László Szilviával: bölcsiben
Szilvia K. László 155 megtekintés (0:25)

Mondókázás a legkisebbekkel
Mesepercek K. László Szilviával: bölcsiben
Szilvia K. László 534 megtekintés (0:57)

Mondókázás a legkisebbekkel
Mesepercek K. László Szilviával: bölcsiben
Szilvia K. László 298 megtekintés (0:58)

Mondókázás a legkisebbekkel
Mesepercek K. László Szilviával
Szilvia K. László 258 megtekintés (14:49)

A mese, a Marci és a galibák című sorozat második kötetében olvasható. A címe: Ha nagy leszek mese
Fent az égen pipázik a Nap
Szilvia K. László 37 megtekintés (0:47)

A vers (és a hozzá kapcsolódó mese), olvasható a Marci és a galibák sorozat 3. kötetében. A rajzokat Szőnyi Gergely készítette. A dalt Takács Nikolas énekli, szerepel a Marci és az évszakok című gyermeklemezen.
A kis Lajhár Alajos
Szilvia K. László 388 megtekintés (1:30)

A verses mese olvasható a Marci és a galibák című sorozat Mezítlábtól napszúrásig kötetében (Júliusi mese), és megtalálható a Marci és a évszakok című hangoskönyvön is. A lemezen Polyák Lilla előadásában hallható.
Pocsolyadal
Szilvia K. László 192 megtekintés (1:16)

A vers, a Marci és a galibák című sorozat Pocsolyától lombhullásig című kötetében olvasható, a rajzokat Szőnyi Gergely készítette. A dal megtalálható a Marci és az évszakok gyereklemezen, Takács Nikolas előadásában hallható.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!
Szilvia K. László 151 megtekintés (1:18)

A dal megtalálható a Marci és az évszakok hangoskönyvön, Takács Nikolas előadásában hallható. Áldott Húsvétot Mindenkinek!